top of page
Image by Heidi Fin

Personal Coaching
volwassenen en jongeren 

Vier goede redenen om te starten met coaching

Je wil verandering brengen in je leven; bijvoorbeeld een nieuwe baan, een nieuwe relatie, een verhuizing naar een andere stad of een andere levensstijl.

 

Je wil investeren in zelfontwikkeling en persoonlijke groei: je voelt dat bepaalde patronen en overtuigingen jouw zelfontwikkeling in de weg staan en verhinderen je potentieel te maximaliseren. Je wil meer zelfvertrouwen opbouwen, nieuwe ervaringen opdoen en jezelf uitdagen waardoor je kijk op het leven verbreedt.

 

Je wil nieuwe perspectieven en inzichten: je wil nieuwe manieren vinden om naar situaties te kijken en oplossingen te bedenken die je eerder niet opmerkte. Balans werk/privé, relatieproblemen, overwinnen van angsten, verbeteren van leiderschapsvaardigheden

 

Meer veerkracht: hoe blijf je gemotiveerd in het omgaan met uitdagingen en tegenslagen. Hoe hou je vol om je doelen te bereiken, zelfs wanneer het moeilijk wordt.

Wat

Als coach ondersteun ik je bij het bereiken van je persoonlijke doelen en het overwinnen van obstakels die jou belemmeren in je leven. Het is mijn missie om jou te helpen jouw potentieel te ontdekken en je doelen te realiseren, zowel persoonlijk als professioneel.

Hoe doen we dat

Door het vergroten van zelfbewustzijn. Als je gelooft dat jij hier zelf invloed op hebt, kunnen we aan de slag. Want,  alles wat je aandacht geeft groeit! Ik help je om jezelf beter te begrijpen in hoe jouw denken en voelen bepalend zijn voor jouw handelen.

Ik leer je je sterke en zwakke punten te identificeren en te ontdekken wat je echt wilt in het leven. Door deze inzichten ga je ervaren dat je de keuze hebt om beslissingen te nemen die passen bij jouw doelen en waarden.

Resultaat

Meer succes en voldoening in je leven.

Je jezelf beter te begrijpen

Je doelen te bereiken

Meer geluk en vervulling vinden in alles wat je doet.

Katrien Reyniers tijdens pesoonlijk coachinggesprek
Image by Jason Goodman

Voor bedrijven

Naast het aanbod in mijn praktijk, geef ik ook lezingen en workshops voor bedrijven.

Onder meer rond burn-out preventie.  Omdat werkgevers nu eenmaal belangrijke stappen kunnen nemen om een gezonde werkomgeving te bevorderen en onnodige profileringsdrang en overdreven perfectionisme te voorkomen.   Bewustwording is vaak al een belangrijke stap. 

Ben je zelf leidinggevende en wil je je medewerkers behoeden voor uitval door burn-out, of ben je werknemer en denk dat jouw bedrijf meer kan doen op vlak van preventie, dan vertel ik jou hier graag meer over

Gebruik de chatknop rechtsonder of laat een bericht via de contact pagina. 

bottom of page