top of page

Over mij 

Katrien Reyniers | De Tandem Coaching

Katrien Reyniers

Jouw gepassioneerde en gecertifieerde coach 

Zou het niet geweldig zijn als we de wereld een beetje beter begrijpen, door samen op zoek te gaan naar antwoorden, zelfs al die wellicht nooit volledig te vinden zijn?

Soms is zo een zoektocht frustrerend, en kan het verleidelijk zijn om op te geven.  Net dan komt mijn steun van pas, want opgeven staat niet in mijn woordenboek. 

Ik blijf mijn nieuwsgierigheid en interesse volgen terwijl ik mijn pad van ontdekking, leren en groei bewandel.  Altijd met de hoop anderen te inspireren hetzelfde te doen. 

Zorgzaamheid is een rode draad in alles wat ik doe.  Ik hou van mensen en gezelligheid, of geniet van rust en stilte in mijn eentje. 

Als ik te hard probeer alles onder controle te houden, besef ik dat loslaten vaak de betere optie is. 

Mijn liefde voor structuur, wordt soms danig uitgedaagd door chaos als ik dingen loslaat.  Maar dat is goed, want niet alles kan en hoeft gepland te verlopen.  Want in die ogenschijnlijke chaos ontstaat vaak iets prachtigs. 

 

Met een kalme en milde aandacht leer ik jou om op tijd patronen te doorbreken en je energie niet te verspillen aan zaken die niet belangrijk zijn.  Zo maken we meer ruimte voor wat werkelijk telt. 

Katrien

Waarom doe ik wat ik doe

Als je jezelf altijd blijft omringen met bekende dingen en situaties, is er weinig ruimte voor groei. Dat was ook mijn ervaring toen ik na mijn bacheloropleiding in de IT-wereld belandde. Ik greep elke kans om mezelf uit te dagen en nieuwe inzichten, kennis en vaardigheden te verwerven.

 

Maar buiten de comfortzone ligt niet alleen magie, het slurpt ook veel energie als je daar niet slim mee omgaat. Op sommige momenten ben ik mezelf echt een paar keer 'tegen gekomen'. Ik stelde mezelf de vraag: 'Waarom doe ik dit nu eigenlijk? Is dit wie ik wil zijn?'

Ik ben nog steeds op zoek naar antwoorden, en ik besef dat de zoektocht naar mijn authenticiteit en vrijheid mijn levenslang leerpad zal zijn. Het zal nooit klaar of af zijn, want ik blijf immers evolueren als persoon. Dat maakt het tegelijkertijd ook zo boeiend.

 

Als ik op die moeilijke momenten in mijn leven een coach aan mijn zijde had gehad die wat extra licht op mijn pad kon laten schijnen, zou het in veel gevallen veel makkelijker zijn geweest

Beperkende overtuigingen zouden mijn groeipad minder hebben gesaboteerd en ik zou minder hebben gezocht naar bevestiging van anderen. Mijn kwaliteitseisen (de fameuze lat) zou ik makkelijker kunnen bijstellen zodat er nog ruimte kon overblijven voor wat ik echt belangrijk vind. Kortom, minder pleasen en mezelf wegcijferen en meer durven staan voor wie ik echt ben. 

Zo is het idee van coaching gegroeid. 

Laat mij jou helpen om jouw eigen zoektocht naar authenticiteit en vrijheid aan te gaan.

 

Als coach kan ik jou begeleiden op jouw pad en samen kunnen we op zoek gaan naar jouw bezieling en hoe jij deze het beste kan inzetten in je leven en carrière zodat je de beste versie kan worden van jezelf.

 

En die hoeft niet perfect te zijn!

Ervaring en opleidingen

Professionele opleidingen en Certificaties
 • Certified OCP Coach, Het Ontwikkelingsinstituut

 • Certified NLP Practitioner, Het Ontwikkelingsinstituut  

 • Certified Kindercoach ‘Magie van Kindercoaching’ (Nederland)

 • Certified Fijn Vrienden (5 tot 12 jaar), Praktijk Mimosa

 • Certified Vrienden voor het leven (8 tot 12 jaar), Praktijk Mimosa

 • Studiecoach, Centrum voor avondonderwijs

 • Certified Sales & Accountmanagement, Krauthammer

 • Inspiration Through Innovation, Vlerick Business School

 • Bachelor Bedrijfsmanagement, Katholieke Hogeschool Mechelen

Trainingen en cursussen
 • Pubercoaching, Centrum Tea Adema

 • Schatgravers, Kompasvinder, Coachee!

 • Faalangst, Centrum Tea Adema

 • Kinder Talentenfluisteraar, Blij Met Mij! Academie

Vrijwilligerswerk

Buddy Coaching Stad Mechelen 

Een naschools project gericht op welbevinden van kwetsbare leerlingen. Buddy's ondersteunen deze jongeren door hun zelfvertrouwen te boosten en te motiveren, waardoor hun slaagkansen aanzienlijk vergroten. 

Huiswerkbegeleiding Willebroek

De gemeente zet in op begeleiding door scholieren betere studievaardigheden en een zelfstandige werkhouding aan te leren. Het project is gericht op het wegwerken van ongelijkheid op de schoolbanken, en ouders te ondersteunen bij de opvoeding. 

bottom of page